Tjänster

Begagnade bilar i alla modeller

Våra tjänster & service

Vi på Glowcar.se säljer begagnande märkesbilar till både privatpersoner och företag. Det är enkelt och säkert att köpa bilar från oss och vi har en garanti på 6 månader på alla bilar utom de som gått mer än 30000 mil eller äldre än 15 år.

Du kan enkelt sälja din bil till oss direkt på hemsidan via “Sälj din bil” samt att du kan se alla våra “bilar i lager” här. Enkelt och effektivt.

Alla våra bilar är grundligt kontrollerade och vi har en helt egen verkstad som kontrollerar bilarna innan försäljning så att du som kund kan vara helt 100% nöjd med ditt köp hos oss på Glowcar.

Vi samarbetar även med Auto Concept och kan erbjuda dig denna säkerhet när det kommer till ditt bilköp. Du kan även få hjälp med finansiering av ditt bilköp av oss så att allt går så smidigt som möjligt. Du kan läsa mer om våra garantier hos här eller hos Auto Concept som är vår försäkringspartner.

Vill du byta in din gamla bil kan vi även ta emot den och värdera den till ett bra pris som matchar marknaden.

Vi vill att du som kund alltid är helt 100% nöjd så hos oss får du alltid ett okomplicerat möte med både kunnig och trevlig personal. Besök oss på Flintvägen 2 i Järfälla och se för er själva vår service! Skaffa en begagnad märkesbil idag av oss!

Back to top